Събота, 26 Ноември 2022
Лъв

Месечен хороскоп
Февруари 2016

5028
Промените ще съпътстват времето ви праз февруари. Ще ги направите печеливши за себе си, ако действате обмислено и не прибързвате с решенията и действията си. Интелигентни и със свой почерк във всичко, което правите, ще ви бъде лесно в реализация на целите, стига да привлечете на своя страна хора, в чиито умения и възможности вярвате. Изразете доверието си в тях и заедно ще постигнете напредък в общите ви дела. По отношение на финансите ви нещата стоят по-различно. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
 
Препоръчително е да не обсъждате подобни въпроси с хора, с които не споделяте общ дом и бизнес, за да не останете изненадани или разочаровани от нечии недобронамерени действия. Във всички случаи разчитайте на себе си и на труда си, така и победите ви ще са гарантирани и по-сладки. Краят на месеца следват развития, които ще променят живота ви в много направления. Покажете се силни и работете уверено за тях, в никакъв случай няма да съжалявате, защото сте доказали, че умеете да постигате целите си.
 
След толкова напътствия за работа е полезно да отделите от времето си за отдих и развлечения. В живота ви ще се появи нежно създание, което ще подпомогне усилията ви в една или друга посока, а защо не и като интимен партньор. Във всички случаи ще бъде интересно и мотивиращо за вас. Пазете се от простуди и инфекции особено през дните 16 – 18 февруари, когато сте най-уязвими.
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година