Вторник, 25 Януари 2022
Лъв

Месечен хороскоп
Декември 2021

1077

Месечен хороскоп - Лъв - Декември - 01.12.2021 - 31.12.2021 година

Динамично ще започне декември за представителите на знака. В много от делата ви ще се наложи да проявите находчивост, за да ги приключите навреме и с желаните резултати. Занимаващите се с изкуство ще имат силни изяви и ще се радват на специалното внимание на широката публика. Във финансовата сфера бъдете предпазливи, особено, ако работите за големи компании.

Отговорностите ви ще нарастват и това ще е съпроводено с повече напрежение. Организационните ви умения ще намерят проявление и в различни форуми, част от които в чужбина. Това ще създава допълнително стрес у вас, в тази връзка са възможни непредвидени промени в програмата ви, но ще издържите. Във всички случаи е добре да проявявате повече толерантност, а където е нужно и инат, за да постигнете намеренията си. Към средата на периода ще се засили желанието ви за независимост и самостоятелност в работата, което ще ви мотивира да разкриете повече от потенциала си. Занимаващите се със свой бизнес ще имат променливи успехи.

С гъвкава мисъл и бързи реакции ще успявате в ситуации, в които другите губят, но нека това не ви кара да се възгордявате. Служебните пътувания ще ви срещат с нови хора, от които ще черпите опит и идеи. Грижите по семейството няма да намалеят, напротив. Родителите ще повишат очакванията си към вас, както впрочем децата и партньора ви. Пазете се от простуди. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година