Петък, 29 Септември 2023
Лъв

Месечен хороскоп
Декември 2020

2266

Месечен хороскоп - Лъв - Декември - 01.12.2020 - 31.12.2020 година

Добре ориентирани, разумно отстъпчиви и сериозни към всичко, с което се захващате, ще преминете през декември в преобладаващо добро настроение и положителни емоции, които ще успеете да прехвърлите и на обкръжението ви. Има причини да се чувствате добре. Сред важните събития ще бъдат професионалните ви реализации, както и такива в обществено – политически план. Направената ви равносметка, научените уроци и придобитият опит си остават измежду най-ценното, с което ще изпратите отиващата си 2020 година.

Новите начинания през декември не са препоръчителни, каквито и изкусителни предложения да имате, откажете ги. Също и ако ви предложат допълнителна работа, различна от преките ви задължения. Постарайте се да приключите с текущите си задачи до 18 декември, без да се изкушавате да се товарите с нови проекти и да поемате чужди отговорности. Успеете ли да свършите плануваното, оставащите до края на годината дни ще бъдат спокойни и подходящи за пътувания, отдих и развлечения. Периодът е интересен и благодатен и от гледна точка на творческите ви изяви, особено, ако са свързани с кино, музика, изкуство, танци и неща, които правят живота по-приятен.

Контролирайте емоциите си и особено онези, с които внушавате надменност, инат и най-вече агресия. Не се поддавайте на изкушения и провокации, насочете излишъка от енергия към добри дела. Като добри християни, ще спазите семейните традиции, насърчавайки проявленията на доброто у всички покрай вас. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!