Сряда, 28 Юли 2021
Лъв

Месечен хороскоп
Декември 2019

3094

Месечен хороскоп - Лъв - Декември - 01.12.2019 - 31.12.2019 година

През декември начинанията ви ще са успешни, стига да не отлагате нищо, което планирате. Късметът ще ви съпътства във всичко, за това бъдете целеустремени и активни, с други думи бъдете себе си.

В много отношения това означава, че трудно ще се оставите да бъдете водени и още по-малко да бъдете ръководени. Не обичате да бъдете вкарвани в рамки и да ограничават свободата ви, но ако обстоятелствата го налагат, не потискайте творческия си порив и дайте изява на интелектуалните си заложби. Използвайте възможността да сключите договори за допълнителна работа или нови проекти, това ще ви гарантира добри доходи и през следващата година. Паралелно с това ще ви владее и емоцията, за това подтикнати от нови идеи, не споделяйте плановете си пред всеки, и най-вече пред непознати хора, които ласкаят вашите качества и делови постижения. Отнесете се с резерви, ако някой упорито се домогва до вас, до вашите планове и проекти, за да не се поздрави друг с вашите успехи. Обърнете внимание на здравето си. Заради прекалената ви чувствителност и деликатна нервна система е важно да не забравяте по-често да си почивате.

Ако имате възможност си вземете седмица отпуск, ще ви се отрази обновяващо на здравето и духа. През декември много от вас ще изразяват по-активно чувствата си, но не допускайте изневери, за да не навредите на връзката и семейството си. Не прекалявайте с отсъствията от дома, оправдавайки се с професионалната си заетост, за да не тласнете сами половинката си към изневяра. Ако сте не обвързани и самотни се възползвайте от предстоящите срещи и празнични нощи, може да откриете своята половинка. Посрещнете в добро здраве и доволни от себе си Коледа и Новата 2020 година. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година