Сряда, 22 Май 2019
Лъв

Месечен хороскоп
Декември 2016

7305
Месечен хороскоп - Лъв - 01.12.2016 - 31.12.2016 година
 
С добра воля и творческа инициатива ще реализирате начинанията си през декември. Няма да ви липсва енергийна подкрепа, за това не губете време, а действайте. Силни дни за бизнес са около 6 – 20 декември, когато вероятността за търговски и финансови реализации е най-голяма. Ще се чувствате в добра психическа и физическа форма, за това бъдете активни и насочете енергията си към приключване или стартиране на проекти, организирайте срещи и планувайте бъдещето си. Засилени контакти с представители на чуждестранни фирми и институции, а също и уреждане на финансови взаимоотношения. Вероятност от конфликти и повишена емоционалност са възможни през периода 13 – 16 декември, пазете здравето си и по-малко се ангажирайте с чужди задачи. Можете и сами да си помогнете, като освен за работа се погрижите и за културните си развлечения, внасяйки повече разнообразие и духовна храна в живота си.
 
В интимните си отношения бъдете открити, но не прекалено настоятелни, за да не създавате излишен стрес у партньора си. Периодът след 22 декември е подходящ за приключване на започнатите дела, като не се препоръчват рискови начинания. Засиленото общуване с приятели и роднини ще ви създава усещане за празничност и с охота ще се погрижите за подаръците и всичко, свързано с Коледа и Нова година. Бъдете смели, решителни и искрени в позициите си, за да се ползвате и от подкрепата на положителната енергия, която ще укрепи силите ви. Весело посрещане на Новата 2017 година! Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година