×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Четвъртък, 27 Април 2017
Лъв

Месечен хороскоп
Декември 2015

3592
С много емоции ще преминете през декември и дано това не ви създаде непреодолими проблеми, защото неумението или нежеланието да ги контролирате ще води точно към тях. В делови и финансов план бъдете особено внимателни и не подписвайте важни документи, с чието съдържание не сте запознати напълно. Има риск да останете подведени и да загубите. В отношенията си бъдете отзивчиви и не се дръжте предизвикателно, особено в случаите, когато отсрещната страна не е на нивото ви. Обратното ще ви създава врагове, от каквито нямате нужда.
 
Не изисквайте прекалено много от подчинените и семейството си, и най-вече в случаите, когато очевидно това не е по силите им, станете по-спокойни и ще срещате разбиране. Верни на себе си, ще се мобилизирате и противопоставите на безотговорността на онези, чиито решения са важни за голям кръг от хора и в частност за вас. Направете го с такт и акуратност, без да изпадате в крайности, като оставите възможност на събеседниците си да комуникират пълноценно с вас. Успешните ви проявления ще радват всички ви, но няма да липсват и завистници покрай вас.
 
Съвместните ви действия, особено с роднини не са препоръчителни. Декември е месец на равносметка и в тази връзка има върху какво да размишлявате и да се поправяте. По-често се съобразявайте със ситуациите около вас и не проявявайте прекалена агресивност, заблуждавайки се, че така може да принудите някого към активност или да следва желанията ви. През дните от 13 до 15 декември бъдете по-внимателни, възможни са травми, простуди и преумора, която ще се отрази неблагоприятно не само на здравето и психиката ви, но и ще притесни близките ви. Посрещнете заедно с любимите ви хора Новата година и нека любовта и надеждата не ви напускат никога. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2017-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.