Петък, 30 Септември 2022
Лъв

Месечен хороскоп
Август 2022

1169

Месечен хороскоп - Лъв - Август - 01.08.2022 - 31.08.2022 година

С повече енергия и воля ще се впуснете в реализация на начинанията си, голяма част от които са осъществими, стига да имате нужните ви познания. Препоръчително е да не споделяте предварително плановете си, а да търсите подходящите хора, с които да ги осъществите. Защото е видно, че не ви липсват идеи, но знания и средства често се оказват вашия препъни камък. Това има и своята положителна страна, опитът никой не може да ви отнеме, но защо да е горчив?

В тази връзка е и съветът ми към вас, не бъдете агресивни, а обективни и непременно се поправете, когато грешите. От поведението ви ще зависят успехите ви. Умеете ли да се владеете, да сте сговорчиви и да зачитате мнението на партньорите, колегите, роднините, приятелите и хората от обкръжението ви, то делата ви ще са успешни. Обратното ще ви връща в началото. Спазвайте законността, бъдете премерени и дипломатични, но и защитете интересите си, когато се налага и виждате, че ви използват. В същото време не проявявайте мнителност към добронамерените към вас, приемете действията им като оценка за вашите. Обединете ги и ще постигнете напредък в общите цели. Август е подходящ за почивка, за това организирайте отпуската и заедно с близките си прекарайте повече време сред природата.

Пазете се от силното слънце, като щадите главата и сърцето си, които при вас са най-уязвими, особено в края на месеца. В интимния живот на много от вас ще се появи нова любов, която този път ще е разтърсваща и силна. А може би се касае за възобновяване на позабравени чувства, които ще ви обсебят наново, без да ви предизвестят и в същото време ще ви накарат да забравите за всичко останало. Ако сте семейни, проблемите няма да закъснеят. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година