Неделя, 25 Февруари 2024
Лъв

Месечен хороскоп
Август 2021

1945

Месечен хороскоп - Лъв - Август - 01.08.2021 - 31.08.2021 година 

Август ви носи успехи и напредък в делата, стига да сте овладени емоционално и да не пропускате шанса си. Ще получите не една и две възможности за професионална реализация и попълнение на финансите ви. Активно следвайте целите си, без да лежите на стара слава и да се прехласвате пред собствената си значимост. Не се поддавайте на изкушения и не се отклонявайте от пътя си, защото няма да липсват провокации, тласкащи ви в една или друга посока.

През месеца може да се обвържете и с повече отговорности, сигурно е, че силите ви ще стигнат и ще приключите със задоволство започнатото. Но ако предвиждате големи промени в живота ви, то следва по-задълбочено да ги обмисляте и се подготвяте за тях. В отношенията си с околните както и до сега ще се радвате на внимание и заслужено уважение. Щедростта ви ще се възнагради, но не надскачайте възможностите си, за да не претърпите финансови загуби. Не се поддавайте на чуждо влияние, пък било то и с добри намерения към вас. Последното е особено важно в семейството ви. Използвайте авторитета си и наложете мораториум върху неща, от важност за всички ви, ако се поддадете на уговорки и отстъпите, ще загубите. Заради забранени удоволствия може да се окажете в задънена ситуация, от която излизането ще бъде трудно.

Месецът е подходящ за създаване на свой бизнес, стига да имате предвид казаното по-горе. Бъдете реалисти и ще се радвате на добри доходи. От 12 до 14 август, не предприемайте рискове и пазете сърцето от натоварване. През тези дни да се избягва пренапрежение на мозъка и най-добре да пестите физическите си сили. Ще запазите добрите си отношения с постоянния ви партньор, ако уважавате потребностите му и не нарушавате личното му пространство, както впрочем и на всеки друг от обкръжението ви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!