Понеделник, 25 Януари 2021
Лъв

Месечен хороскоп
Август 2019

3119

Месечен хороскоп - Лъв - Август - 01.08.2019 - 31.08.2019 година

През август ще имате съдбовна подкрепа, благодарение на което ще осъществявате без затруднения всичко, което предвиждате и за което сте подготвени.

В началото на месеца стабилизирайте позициите си, заслуга за това ще имат и всички около вас, които ви обичат и подкрепят. Ще се чувствате в добра физическа и психическа форма, ще се радвате на повече внимание и любов, което без съмнение ще ви прави щастливи. Полезни са промените и пътуванията, но е препоръчително да ги обмисляте внимателно и да не споделяте предварително плановете и намеренията си с непознати хора или такива, които ласкаят качествата и деловите ви постижения. Активността ще ви носи очакваните доходи и престиж, от които ще оставате доволни не само вие, но и онези, които вървят редом до вас. Изкушения също няма да липсват, което ви задължава да обмисляте добре действията си, за да не съжалявате за пропуските и грешките, които те водят след себе си.

Ако добре изиграете картите си ви очаква нов връх в професионален и обществено-политически план. Звездите ви предупреждават да контролирате по-добре мислите и желанията си, и да не губите мярка, за да не си навредите сами. Не прекалявайте с алкохола, приемайте лека храна и се грижете по-добре за здравето си. Проблемите в семейството са лесно преодолими, стига да поддържате добра атмосфера в дома и сред близките си. За необвързаните август е измежду най-подходящите месеци за създаване на семейство. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година