Сряда, 19 Юни 2019
Лъв

Месечен хороскоп
Август 2016

6748
Месечен хороскоп - Зодия Лъв - 01.08.2016 - 31.08.2016 година
Случайностите са изключени, последователните ви действия водят до реализации и успехи чрез труд и упорство. Така е било до сега, така ще бъде и през август. Усещането ви за свобода ще бъде силно изразено и често без причина ще налагате волята и мнението си там, където това просто не е нужно. Не сте застрашени от „изпадане от борда”, за това живейте и общувайте по-спокойно, няма нужда да си създавате врагове в стремежа си да покажете на всяка цена превъзходството си. Ако сте в позиция да ръководите, добре, тогава е ясно, че няма да се съобразявате с ничие мнение, но ако сте подчинени, нещата стоят по друг начин. Чувствате се потиснати и неудовлетворени, с отнета ви свобода и в невъзможност да изявите способностите си. Ако всичко това е така, то променете нещата. Създайте си свой бизнес, организирайте работата си и дайте простор на въображението си.
 
Имате потенциал да се справите с трудности, независимо, че те могат да ви донесат и материални загуби, но временни. Ще излезете победители, с богат житейски опит и практика, които никой не може да ви оспори, ограби и подцени. Или ако го направи, ще бъде за негова сметка. С други думи вземете живота си в свои ръце и действайте според разума и желанията си. В личен план ще имате хубави вълнения, споделени с приятели и близки. Несемейните и през август няма да сключат брак, или в голямата си част от тях, отново заради нежеланието им да някой да ги ограничава в нещо, пък било то и любим човек. Но когато нещата се случват за добро, щастието не може да се изплъзне. Като цяло месецът е благоприятен и в голяма част ще постигнете целите и намеренията си, стига да сте добре организирани. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година