Неделя, 10 Декември 2023
Лъв

Месечен хороскоп
Април 2023

1487

Месечен хороскоп - Лъв - Април - 01.04.2023 - 30.04.2023 година

Април ви носи успехи и напредък в делата, стига да сте овладени емоционално и да не пропускате шанса си. Ще получите не една и две възможности за професионална реализация и попълнение на финансите ви. Активно следвайте целите си, без да лежите на стара слава и да се прехласвате пред собствената си значимост. Не се поддавайте на изкушения и не се отклонявайте от пътя си, защото няма да липсват провокации, тласкащи ви в една или друга посока. През месеца може да се обвържете и с повече отговорности, сигурно е, че силите ви ще стигнат и ще приключите със задоволство започнатото.

Но ако предвиждате големи промени в живота ви, то следва по-задълбочено да ги обмисляте и се подготвяте за тях. В отношенията си с околните както и до сега ще се радвате на внимание и заслужено уважение. Щедростта ви ще се възнагради, но не надскачайте възможностите си, за да не претърпите финансови загуби. Не се поддавайте на чуждо влияние, пък било то и с добри намерения към вас. Последното е особено важно в семейството ви. Използвайте авторитета си и наложете мораториум върху неща, от важност за всички ви, ако се поддадете на уговорки и отстъпите, ще загубите. Заради забранени удоволствия може да се окажете в задънена ситуация, от която излизането ще бъде трудно.

Месецът е подходящ за създаване на свой бизнес, стига да имате предвид казаното по-горе. Бъдете реалисти и ще се радвате на добри доходи. От 12 до 14 април не предприемайте рискове и пазете сърцето от натоварване. През тези дни да се избягва пренапрежение на мозъка и най-добре да пестите физическите си сили. Ще запазите добрите си отношения с постоянния ви партньор, ако уважавате потребностите му и не нарушавате личното му пространство, както впрочем и на всеки друг от обкръжението ви.