Сряда, 29 Ноември 2023
Лъв

Месечен хороскоп
Април 2022

1447

Месечен хороскоп - Лъв - Април - 01.04.2022 - 30.04.2022 година

За много от представителите на знака април е месец на материална стабилност и обществено признание, но не всичко е такова, каквото изглежда. От началото на месеца до 4 април не бива да влизате в съдружия и инвестирате в каквото и да било. След тази дата шансовете ви за успех са реални, стига да сте обмислили добре действията си и пресметливо харчите парите си. В търсене на по-добра работа и по-висока позиция на управление заложете на подготовката , опита и информираността си, които ще ви осигурят предимство в надпревара със силна конкуренция.

Не се възгордявайте, защото има какво да направите, за да се освободите от недостатъците и комплексите си. На първо място е добре да си направите обективна самооценка, да ги определите и се постараете да ги отстраните. Смирението е част от терапията и не само в конкретния случай, а по принцип. Така ще освободите място за градивни мисли и цели, които пълноценно ще осмислят живота ви. Уважавайте чуждото мнение, собственост и правото на всеки да бъде щастлив. Като цяло няма да ви липсва положителна енергия и верни на себе си, целенасочено ще вървите по пътя си. Ще поддържате контактите си и ще създавате нови познанства, в трудностите ще може да разчитате на подкрепата на приятели и семейството.

В семеен план са възможни промени, част от тях свързани с по-младите членове на фамилията и колкото и да не са съобразени с плановете ви, ще се наложи да ги приемете. В повечето случаи ще са за добро, но ролята ви на балансьори ще бъде важна, за това не изпадайте в гняв, ако помежду ви възникнат противоречия, за да не усложните обстановката. Такъв риск съществува и по отношение на връзката с постоянният ви партньор. Нападките ви по негов адрес се отразяват неблагоприятно на отношенията ви, от което могат да последват раздели. Помислете дали това искате. Критичните дни са 1 до 3 и от 28 до 30 април, бъдете внимателни, щадете нервите и здравето си, и по-често си почивайте. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!