Понеделник, 15 Април 2024
Лъв

Месечен хороскоп
Април 2020

2406

Месечен хороскоп - Лъв - Април - 01.04.2020 - 30.04.2020 година

През април бъдете умерени и прозорливи, и не се опитвайте да надскочите възможностите си, за да се справите с всичко, което планирате. Не прибързвайте в решенията си и добре обмисляйте действията си, като се осланяте на знанията и опита си. Влечението ви към властта, неспособността ви да надмогнете егото си и самовнушението ви, че може да постигнете всичко, без ничия подкрепа, могат да ви изпратят високо нагоре, но и да ви провалят с гръм и трясък.

Мислите, че сте могъщи и недосегаеми за злото, но ако то е дошло при вас под прикритието на ласкатели, то без да се усетите ще се разделите с парите, властта и всичко останало, на което робувате. Приемайте трудностите по пътя ви без агресия и импулсивни реакции, но и не бъдете наивни и доверчиви, ако ви предлагат бързи печалби, като съхраните средствата си за реализиране на собствените ви проекти. Бъдете внимателни в отношенията си както в семейството, така и на вън. Отделяйте достатъчно време на близките ви хора, за да не ги дистанцирате от себе си. Грижете се за децата и родителите си, особено, ако изпитват затруднения и се нуждаят от подкрепата ви. Ако имате наднормено тегло направете диета и свалете излишните килограми, които през летните месеци могат да ви създадат здравословни проблеми.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!