Четвъртък, 16 Септември 2021
Лъв

Месечен хороскоп
Април 2019

3714

Месечен хороскоп - Лъв - Април - 01.04.2019 - 30.04.2019 година

Представителите на знака Лъв ще преминат в спокойно темпо през април, без да са лишени от възможности за изяви и професионален растеж. Ще следвате целите си, давайки предимство на нови идеи и проекти, но е добре внимателно да подбирате приятелите си и хората, с които споделяте и смятате да ги реализирате, за да избегнете разочарования.

Осигурете си повече свобода на действие и следвайте мечтите си. В отношенията си ще се радвате на уважение и с основание може да очаквате добри развития, за които впрочем работихте през последните месеци. И така ще бъде, стига да сте анализирали случващото се и да сте научили уроците си. Правилните преценки ще ви помогнат да подреждате приоритети и да създавате по-добри условия за изпълнението на важните ви задачи. Подписване на договори и нови начинания ще ви направят по-активни и търсещи през първата половина на април. Поставеното сега начало ще ви носи добри доходи, обществен и професионален просперитет през оставащото до края на годината време.

Това изисква да разчитате повече на информираността си и се възползвате адекватно от случващото се. В същото време бъдете внимателни, ако установите, че някой упорито и нездравословно се домогва до плановете и работата ви, пък било то и под благовиден предлог. Здравето ви ще зависи в голяма степен от нервите и спокойствието ви. Осигурете си здравословна среда и не пренебрегвайте почивката си. Стабилизирайте отношенията в семейството, но не за своя сметка, а като включите близките си към решаване на проблемите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година