Сряда, 3 Юни 2020
Лъв

Месечен хороскоп
Април 2018

5270

Месечен хороскоп - Лъв - Април - 01.04.2018 - 30.04.2018 година

Осигурете простор на конструктивната си и целенасочена мисъл, без да изпадате в плен на емоциите и чувствата си. Работете за стабилизиране на материалните си, обществено – политически, професионални и лични позиции, и не се впускайте в рисковани авантюри.

Април не е подходящ за нововъведения и стартиране на нови проекти, което съвсем не означава бездействие. Напротив, с активността си ще благоприятствате работата и връзките ви в обществото, стига внимателно да подбирате хората, с които ви се налага да си сътрудничите. В обкръжението ви е възможно да се появят хора, които под маската на хубави думи и интересни предложения ще се опитват да се възползват от вашите постижения. Като интелигентни и прозорливи, не би следвало да се поддавате на изкушения и съблазни, а да защитавате принципите и ценностите, в които вярвате. В търсене на по-добра работа и по-висока позиция на управление заложете на добрата си подготовка, опит и информираност, които ще ви осигурят предимство в надпревара със силна конкуренция. Не се възгордявайте, направете си обективна самооценка, назовете грешките и недостатъците си, като работите за отстраняването им.

Не че е лесно, но така ще освободите място за градивни мисли и цели, които пълноценно ще осмислят живота ви. През месеца няма да ви липсва добра енергия и верни на себе си, устремено ще вървите по пътя си. Ще поддържате контактите си и ще създавате нови познанства, но и често ще изпадате в съмнения, чувствайки се самотни и неразбрани. В повечето случаи ролята ви на балансьори ще бъде важна, за това не изпадайте в гняв, ако в отношенията ви възникнат противоречия, за да не усложните обстановката. Такъв риск съществува и по отношение на връзката с постоянният ви партньор. За не семейните април не е подходящ за сключване на брак. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година