×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 19 Декември 2018
Лъв

Месечен хороскоп
Април 2018

4969

Месечен хороскоп - Лъв - Април - 01.04.2018 - 30.04.2018 година

Осигурете простор на конструктивната си и целенасочена мисъл, без да изпадате в плен на емоциите и чувствата си. Работете за стабилизиране на материалните си, обществено – политически, професионални и лични позиции, и не се впускайте в рисковани авантюри.

Април не е подходящ за нововъведения и стартиране на нови проекти, което съвсем не означава бездействие. Напротив, с активността си ще благоприятствате работата и връзките ви в обществото, стига внимателно да подбирате хората, с които ви се налага да си сътрудничите. В обкръжението ви е възможно да се появят хора, които под маската на хубави думи и интересни предложения ще се опитват да се възползват от вашите постижения. Като интелигентни и прозорливи, не би следвало да се поддавате на изкушения и съблазни, а да защитавате принципите и ценностите, в които вярвате. В търсене на по-добра работа и по-висока позиция на управление заложете на добрата си подготовка, опит и информираност, които ще ви осигурят предимство в надпревара със силна конкуренция. Не се възгордявайте, направете си обективна самооценка, назовете грешките и недостатъците си, като работите за отстраняването им.

Не че е лесно, но така ще освободите място за градивни мисли и цели, които пълноценно ще осмислят живота ви. През месеца няма да ви липсва добра енергия и верни на себе си, устремено ще вървите по пътя си. Ще поддържате контактите си и ще създавате нови познанства, но и често ще изпадате в съмнения, чувствайки се самотни и неразбрани. В повечето случаи ролята ви на балансьори ще бъде важна, за това не изпадайте в гняв, ако в отношенията ви възникнат противоречия, за да не усложните обстановката. Такъв риск съществува и по отношение на връзката с постоянният ви партньор. За не семейните април не е подходящ за сключване на брак. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година