Петък, 17 Септември 2021
Козирог

Месечен хороскоп
Септември 2021

746

Месечен хороскоп - Козирог - Септември - 01.09.2021 - 30.09.2021 година 

Каквото и да си говорим, септември няма да бъде от най-леките ви месеци, но ако добре си изиграете картите и разчитате знаците по пътя си, може да се наредите сред победителите. Основното и най-важно е да заложите на собствените си способности и таланти, много от които предстои да разкриете през тези дни.

Вглеждайте се в себе си, формулирайте правилно желанията и амбициите си, и ги следвайте, но не с цената на всичко, а разумно и последователно. Само така ще се предпазите от душевни травми и ненужни тревоги, които иначе биха съсипали нервите и здравето ви. Съсредоточаването ви върху важните неща, за някои от вас и от по-глобален мащаб ще ви гарантира успех, а предвид на това, че и други хора разчитат на вас, отговорностите ви стават големи. Но веднъж поставите ли си цел, пътят на сетне е ясен – победа, която ще бъде спечелена и с подкрепата на онези, които ви вярват, а както става ясно броят им съвсем не е малък. С успех ще ви се отдават дейности, в които можете да изразявате по-добре себе си, мислите си и без усилия да привличате поддръжници за каузата си, своята или на онези, които ви финансират.

Гъвкави в отношенията си, по-често ще постигате желанията си, въпреки, че често ще срещате и отпор, но това е съвсем естествено. Бъдете разумни и не се инатете там, където фактите, очевидните неща и дадености говорят за друго. Бизнесът или обичайната ви заетост ще ви осигурят средства, които може и да не са в желаните граници, но няма да ви липсва нищо, което да наруши драстично обичайното ви темпо на живот. Хубави емоции и настроение ще ви носи близостта на семейството, приятелите и хората, с които споделяте еднакви интереси. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година