Вторник, 16 Април 2024
Козирог

Месечен хороскоп
Септември 2017

8950

Месечен хороскоп - Козирог - Септември - 01.09.2017 - 30.09.2017 година

Септември e месец на преосмисляне, стабилизиране на постигнатото до тук и почивка. Това ще ви подпомогне да подредите живота си занапред по начин, какъвто желаете, без крайности, провали и разочарования. В много отношения ще постигате целите си и ще оставате доволни.

По отношение на бизнеса си не споделяйте намеренията си с партньори от конкурентни фирми и колеги, за да не се окажете излъгани и ограбени. Пазете се и от по-близкото си обкръжение, около вас има хора, чиито нездрави интереси биха могли да ви създадат главоболия. Съветът ми е да подбирате партньорите си по-задълбочено и не се ангажирате с чужди отговорности, за да избегнете загуба на пари и време. С известни изключения ще може да разчитате и на приятели, може би не много на брой, но проверени и хора, сред които се чувствате защитени. За съжаление, не при всички нещата ще са такива. Безпаричието и трудностите при много от вас могат да влошат взаимоотношенията в семейството, да се появят здравословни и други проблеми. 

Помислете какво бихте могли да промените в работата си, а може би изцяло да промените дейността си, за да се изправите на крака и да продължите напред. Използвайте потенциала си, придобития си опит и знания, може би това е най-ценното, на което може да разчитате сега, в случай, че спестяванията ви са свършили. Ако може си позволете няколко дневен отдих, да си починете и разтоварите от стреса. За необвързаните септември е удачен за създаване на семейство. Избягвайте спорове и конфликти, за да не дистанцирате близки хора от себе си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!