Четвъртък, 21 Ноември 2019
Козирог

Месечен хороскоп
Септември 2016

6178
Месечен хороскоп - Козирог - 01.09.2016 - 30.09.2016 година
 
Септември ще бъде добър за вашите пари, идеи, намерения и връзки. В много отношения ще постигате целите, е ще има и нещо останало, което ще ви амбицира да го продължите, но като цяло ще бъдете доволни. По отношение на бизнеса си не споделяйте намеренията си с партньори от конкурентни фирми и колеги, за да не се окажете ограбени. Пазете се и от по-близкото си обкръжение, около вас има хора, чиито нездрави интереси биха могли да ви създадат главоболия. Въпреки това ще може да разчитате и на приятели, може би не много на брой, но проверени и хора, сред които се чувствате защитени. Постигнатото в професионален план ще ви носи добри доходи и самочувствие на успели хора. За съжаление, не при всички нещата ще са такива. Безпаричието и трудностите при много от вас са основни причини за влошени взаимоотношения в семейството, здравословни и други проблеми, и понижен тонус. Помислете какво бихте могли да промените в работата си, а може би изцяло да промените дейността си, за да се изправите на крака и да продължите напред. Не падайте духом! Имате сили да се преборите, използвайте потенциала си и ще успеете. 
 
Общи интереси и цели могат да се превърнат в печеливши, стига добре да обмислилите стратегията ви по реализацията им. Във всички случаи използвайте придобитият от вас опит и знания, може би това е най-ценното, на което може да разчитате сега, в случай, че спестяванията ви са се стопили. Ако казаното не се отнася за вас, спокойно бихте могли да си позволите няколко дневен отдих, да си починете и разтоварите от стреса. Септември е удачен за създаване на семейство, ако това влиза в плановете ви. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година