×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 16 Януари 2018
Козирог

Месечен хороскоп
Септември 2015

2040

През месеца ще имате много поводи да оставате доволни от себе си и постигнатото. В професионален план ви очакват реализации на проекти, чието начало сте поставили в предишно време. Добрата ви подготовка, опит и информираност ще се окажат решаващи при кандидатстването ви за желана позиция в надпревара със силна конкуренция. Не се възгордявайте, защото има какво да направите, за да се освободите от недостатъците и комплексите си. На първо място е добре да си направите обективна самооценка, да ги определите и се постараете да ги отстраните.

Смирението е част от терапията и не само в конкретния случай, а по принцип. Така ще освободите място за градивни мисли и цели, които пълноценно ще осмислят живота ви, правейки го интересен и вълнуващ. Научете се да уважавате чуждото мнение, собственост и присъствие, всеки има право да бъде щастлив. Като цяло няма да ви липсва положителна енергия и целенасочено ще вървите по пътя си. Ще поддържате контактите си и ще създавате нови познанства, в трудностите ще може да разчитате на подкрепата на приятели и семейството.

В дома ви са възможни промени, налагащи се от по-младите представители на рода и щете или не, ще трябва да се съобразите. В повечето случаи ще са за добро, но ролята ви на балансьори ще бъде важна, за това не бягайте, за да не усложните обстановката. Такъв риск съществува и по отношение връзката с постоянният ви партньор. Неудовлетвореността ви може да се отрази неблагоприятно на отношенията ви и това да ги обтегне докрай. Помислете дали това искате. Ще стабилизирате здравето и имунитета си, ако заложите на повече спортни занимания и време сред природата


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.