×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 25 Май 2018
Козирог

Месечен хороскоп
Септември 2015

2136

През месеца ще имате много поводи да оставате доволни от себе си и постигнатото. В професионален план ви очакват реализации на проекти, чието начало сте поставили в предишно време. Добрата ви подготовка, опит и информираност ще се окажат решаващи при кандидатстването ви за желана позиция в надпревара със силна конкуренция. Не се възгордявайте, защото има какво да направите, за да се освободите от недостатъците и комплексите си. На първо място е добре да си направите обективна самооценка, да ги определите и се постараете да ги отстраните.

Смирението е част от терапията и не само в конкретния случай, а по принцип. Така ще освободите място за градивни мисли и цели, които пълноценно ще осмислят живота ви, правейки го интересен и вълнуващ. Научете се да уважавате чуждото мнение, собственост и присъствие, всеки има право да бъде щастлив. Като цяло няма да ви липсва положителна енергия и целенасочено ще вървите по пътя си. Ще поддържате контактите си и ще създавате нови познанства, в трудностите ще може да разчитате на подкрепата на приятели и семейството.

В дома ви са възможни промени, налагащи се от по-младите представители на рода и щете или не, ще трябва да се съобразите. В повечето случаи ще са за добро, но ролята ви на балансьори ще бъде важна, за това не бягайте, за да не усложните обстановката. Такъв риск съществува и по отношение връзката с постоянният ви партньор. Неудовлетвореността ви може да се отрази неблагоприятно на отношенията ви и това да ги обтегне докрай. Помислете дали това искате. Ще стабилизирате здравето и имунитета си, ако заложите на повече спортни занимания и време сред природата

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година