Четвъртък, 8 Декември 2022
Козирог

Месечен хороскоп
Октомври 2022

1259

Месечен хороскоп - Козирог - Октомври - 01.10.2022 - 31.10.2022 година

Очакват ви нови предизвикателства през октомври, голяма част от които ще се превърнат в изпитание за психическата ви и физическа издръжливост. Ще може да се похвалите с успехи, стига да не сте прекалено обсебени от собственото си величие и да не се изживявате като най-важните на света. Обратното ви обрича на самота и изолация, на физическа болка и душевни терзания.

Внесете хармония в живота си, като постигнете баланс между работа и личен живот, между материални и духовни стремежи, между даване и вземане, и не на последно място като определите приоритетите и чувствата си;хаосът не води към нищо добро. Не се претоварвайте в стремежа си да свършите повече задачи, защото след време ще изпаднете в невъзможност да свършите каквато и да е, и не злоупотребявайте с търпението на подчинените ви. С поведението си често отегчавате околните и учудващото е, че не си давате сметка, колко много губите, като не проявявате никаква заинтересованост към тях, обсебени от собствените си размишления за пари и материални облаги. Казаното до тук е само един щрих от бита и професионалната ви насоченост, което съвсем не означава, че ли липсват възможности и опит.

Напротив, и скоро ще се проявят, посрещайки новостите в добра кондиция и с изготвен план за конкретни действия. Благодарение на това ще се наложите в професията си и завоювайки позиции, ще се поздравите с успехи. Ако по-малко говорите и повече слушате, т.е. ако сте тактични и внимателни, не само ще бъдете чути, но и постигнатото ще се превърне в добра основа за финансова и социална стабилност. Вземете нещата в свои ръце и не оставайте пасивни в интимната си връзка, за да не убиете и малкото добри чувства, които са останали. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година