Неделя, 14 Април 2024
Козирог

Месечен хороскоп
Октомври 2020

1507

Месечен хороскоп - Козирог - Октомври - 01.10.2020 - 31.10.2020 година

През октомври ще имате сили и възможности да се справяте с всяка ситуация, стига да разчитате на себе си и на чувството си за такт, без да оставяте нищо на случайността. Бъдете прозорливи и навреме хванете тенденцията, като поемете нещата си в свои ръце. Не разчитайте на приятели и познати, само защото сте имали споделени моменти в миналото, бъдете активни и се борете за просперитета си, от вас зависи да сте доволни. Често ще изпъквате с интелекта си и умението ви да взимате навременни и дори рисковани решения.

Възползвайте се от интереса към себе си, може да се отворят възможности и за допълнителна работа или бизнес, позволяващи на уменията ви да се развият и оценят. През периода от 5 до 26 октомври, бъдете изключително внимателни в общуванията си, не влизайте в съдружия и коалиции, бъдете коректни към всички, и най-вече към хората, които са ви гласували доверие. Не поемайте необмислени рискове, не инвестирайте и по-добре владейте своята импулсивност. Публичните ви участия и журналистически изяви ще преминат с успех.

По отношение на здравето през октомври не сте застрашени от неприятности, ако живеете спокойно и не жертвате себе си за делови успехи. Не стигайте до преумора и вярвайте в добрите възможности, с които Съдбата ви дарява. Необвързаните могат да срещнат своята половинка, а ако сте семейни не се впускайте в любовни авантюри, за да не провалите брака си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!