Неделя, 25 Септември 2022
Козирог

Месечен хороскоп
Октомври 2019

2852

Месечен хороскоп - Козирог - Октомври - 01.10.2019 - 31.10.2019 година

Октомври ви позволява да стартирате новите начинания и поставите градивно начало на проекти и планове. Възможни са предложения, при някои за смяна работното място, за по-висок пост в управлението или в друга сфера, от която се интересувате.

Внимателно преценявайте всичко и не се поддавайте на изкушения, за да не си навредите сами в края на годината. Във всички случаи е нужно разбирателство, както в семейството, така и сред хората, с които работите и общувате. Повече се доверявайте на собствената си преценка за нещата и разчитайте на своите способности, за да избегнете разочарования. Възможността за допълнителни доходи също е на лице, стига да се възползвате навреме от обстоятелствата и разбира се, да контролирате емоциите си, които и през октомври няма да липсват.Не импровизирайте там, където е нужно прецизен анализ и откритост в действията, и не изпадайте в заблуди по отношение на своята значимост, защото никой не е незаменим.

Колкото по-навреме го осъзнаете, толкова по-добре за физическото ви здраве и психическа устойчивост. Съобразявайте се с другите и работете в полза на хуманни каузи, за да израствате в развитието си и оставате доволни от себе си. По-често си почивайте, за да не стигате до преумора и физическо изтощение. Не бъркайте сексуалното привличане с любовта, дори и да срещнете интересен партньор. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година