Петък, 15 Ноември 2019
Козирог

Месечен хороскоп
Октомври 2019

2571

Месечен хороскоп - Козирог - Октомври - 01.10.2019 - 31.10.2019 година

Октомври ви позволява да стартирате новите начинания и поставите градивно начало на проекти и планове. Възможни са предложения, при някои за смяна работното място, за по-висок пост в управлението или в друга сфера, от която се интересувате.

Внимателно преценявайте всичко и не се поддавайте на изкушения, за да не си навредите сами в края на годината. Във всички случаи е нужно разбирателство, както в семейството, така и сред хората, с които работите и общувате. Повече се доверявайте на собствената си преценка за нещата и разчитайте на своите способности, за да избегнете разочарования. Възможността за допълнителни доходи също е на лице, стига да се възползвате навреме от обстоятелствата и разбира се, да контролирате емоциите си, които и през октомври няма да липсват.Не импровизирайте там, където е нужно прецизен анализ и откритост в действията, и не изпадайте в заблуди по отношение на своята значимост, защото никой не е незаменим.

Колкото по-навреме го осъзнаете, толкова по-добре за физическото ви здраве и психическа устойчивост. Съобразявайте се с другите и работете в полза на хуманни каузи, за да израствате в развитието си и оставате доволни от себе си. По-често си почивайте, за да не стигате до преумора и физическо изтощение. Не бъркайте сексуалното привличане с любовта, дори и да срещнете интересен партньор. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година