Вторник, 3 Август 2021
Козирог

Месечен хороскоп
Октомври 2017

9786

Месечен хороскоп - Козирог - Октомври - 01.10.2017 - 31.10.2017 година

Очакват ви нови предизвикателства през октомври, голяма част от които ще се превърнат в изпитание за психическата ви и физическа издръжливост.

Ще може да се похвалите с успехи, стига да не сте прекалено обсебени от собственото си величие и да не се изживявате като най-важните на света. Обратното ви обрича на самота и изолация, на физическа болка и душевни терзания. Внесете хармония в живота си, като постигнете баланс между работа и личен живот, между материални и духовни стремежи, между даване и вземане, и не на последно място като определите приоритетите и чувствата си; хаосът не води към нищо добро. Не се претоварвайте в стремежа си да свършите повече задачи, защото след време ще изпаднете в невъзможност да свършите каквато и да е, и не злоупотребявайте с търпението на подчинените ви. С поведението си често отегчавате околните и учудващото е, че не си давате сметка, колко много губите, като не проявявате никаква заинтересованост към тях, обсебени от собствените си размишления за пари и материални облаги. Казаното до тук е само един щрих от бита и професионалната ви насоченост, което съвсем не означава, че ли липсват възможности и опит.

Напротив, и скоро ще се проявят, посрещайки новостите в добра кондиция и с изготвен план за конкретни действия. Благодарение на това ще се наложите в професията си и завоювайки позиции, ще се поздравите с успехи. Ако по-малко говорите и повече слушате, т.е. ако сте тактични и внимателни, не само ще бъдете чути, но и постигнатото ще се превърне в добра основа за финансова и социална стабилност. Вземете нещата в свои ръце и не оставайте пасивни в интимната си връзка, за да не убиете и малкото добри чувства, които са останали. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година