Вторник, 26 Март 2019
Козирог

Месечен хороскоп
Октомври 2016

4503
Месечен хороскоп - Козирог - 01.10.2016 - 31.10.2016 година
 
Всеки успех си има цена и колкото по-добре и навреме го осъзнаете, толкова по-малко загуби и разочарования ще калкулирате. Няма да ви липсват победи, стига да не сте прекалено обсебени от собствената си личност и не се изживявате като най-важните хора на света. Всички са важни, като елементи от едно цяло, но се иска прозрение и мъдрост, уважение и отказ от егоизъм, за да се осъзнае. Хармонизирайте живота си, като постигнете баланс между работа и личен живот, между материални и духовни стремежи, между даване и взимане, и не на последно място като подредите чувствата си, защото хаосът не води към нищо добро. Не издевателствайте над себе си, в стремежа си да свършите повече задачи, защото това се наказва един ден с невъзможност да свършите никаква, както и към онези, които по някаква причина са ви подчинени. С поведението си често отегчавате околните и учудващото е, че не си давате сметка, колко много губите, като не проявявате никаква заинтересованост към тях, обсебени от собствените си размишления за пари и материални облаги. Казаното до тук е само един щрих от бита и професионалната ви насоченост, което съвсем не означава, че ли липсват възможности и опит.
 
Напротив, и скоро ще се проявят, посрещайки новите предизвикателства в добра кондиция и с изготвен план за конкретни действия. Благодарение на това ще се наложите над конкуренцията, и завоювайки позиции, че станете победители. Но запомнете: по-малко говорете и повече слушайте. Само така ще бъдете чути, а постигнатото ще се превърне в добра основа за материална и социална стабилизация. Емоционалният ви живот през октомври ще стане по-наситен с хубави преживявания, стига да не останете пасивни и да разчитате на партньора си да разнообрази връзката ви. Вземете нещата в свои ръце и ще се радвате на повече от всичко, което желаете. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година