×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 22 Юни 2018
Козирог

Месечен хороскоп
Октомври 2015

4181
Октомври ви носи промени от различно естество и от правилното ви отношение към тях ще зависят и успехите ви. През месеца много от вас ще сменят работното си място или средата, което означава пътувания, премествания, нови контакти и всичко, произтичащо от това. Приемайте хората такива, каквито са и не се стремете да сте коректив, нито да правите саможертви, ако подкрепата ви не е поискана, за да не си създадете сами проблеми.
 
Хоризонтите се отварят и за много от вас ще настанат по-добри дни, както в професионален, така и в личен план, но отново с предупреждението да не се опитвате да анализирате и решавате чужди проблеми, а се съсредоточите върху собствения си живот и се стараете да поддържате добра атмосфера и отношения в семейството, сред колегите и приятелите. Интуицията ви е силна и помага да взимате правилни решения. Месецът обещава успехи на деловия фронт, в обсъждане и решаване на професионални и административни въпроси, както и такива, касаещи голям кръг от хора. Бъдете внимателни в новите си обвързвания, независимо дали са лични или професионални.
 
До края на месеца не бива да мислите за инвестиции, нови проекти, избягвайте конфликти и не предприемайте важни дела. Не прибързвайте в нищо и добре обмисляйте действията си, последователността ви в тях е задължителна, за да избегнете провали и разочарования. За необвързаните от вас месецът обещава повече романтика и срещи, сред които и с бъдещата ви половинка. Семейните да не се поддават на изкушения и флиртове, защото изневярата може да им донесе само загуби. В много отношения здравословното ви състояние ще зависи от подреждането на делата ви и чувството за дискомфорт, което ви носи средата. Алергиите също могат да провокират неразположения у вас. Във всички случаи бъдете добронамерени, за да живеете спокойно и в мир със себе си. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък. Само сега можете да си изготвите личен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година