Събота, 20 Април 2019
Козирог

Месечен хороскоп
Ноември 2018

2502

Месечен хороскоп - Козирог - Ноември - 01.11.2018 - 30.11.2018 година

Ноември е добър за вашите начинания и бизнес-дела, през този период не сменяйте работното място и не се обвързвайте със съдружия, за да избегнете провали и разочарования. Професионалните ви успехи през месеца са сред най-ярките ви проявления, които ще ви носят не само добро самочувствие, но и финанси.

Що се отнася до бизнес и сделки със земя бъдете много предпазливи, за да не се окажете измамени. Не се предоверявайте и проверявайте всяка информация, която ви касае лично. Не давайте заеми и по възможност не взимайте кредити, за да приключите годината на чисто. По отношение на здравето ви, както и друг път е ставало на въпрос, преумората е фактор, който не бива да пренебрегвате, независимо от стремежите ви да използвате, ако може и съня си, за да печелите пари. Промяната във времето, употребата на нездравословна храна, цигари, алкохол и не на последно място стреса могат да ви повалят на легло. Грижете се по-добре за себе си и се вслушвайте в сигналите на тялото и в съветите на близките ви, за да избегнете сериозни проблеми.

От 6 до 8 ноември, сте податливи на травми, пазете главата и крайниците. Възможни са алергии и простуди. Ако не сте семейни ноември е подходящ за създаване на семейство и дом. Трайно обвързаните да бъдат по-внимателни към партньора си, защото съдбата им дава шанс да стабилизират връзката си, но ако се поддадат на навика си да наставляват и мърморят, магията ще се развали и раздялата ще почука на вратата. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година