Четвъртък, 26 Май 2022
Козирог

Месечен хороскоп
Март 2022

937

Месечен хороскоп - Козирог - Март - 01.03.2022 - 31.03.2022 година

През март забравете за начинанията, прибързаните и не дотам обмислени действия и емоционални реакции, за да не объркате добрата тенденция в живота си и да се обзаведете с нови врагове, вместо с приятели. Насочете енергията си към приключване на вече започнатите задачи и не бъдете егоисти, ако късметът се усмихва по-често на близките ви, а вас ви пропуска. Въпреки това няма да ви липсва смелост за рисковани действия, както и по отношение на хора, с които до скоро сте имали непреодолими различия във възгледите и интересите ви.

Всичко трябва да е добре обмислено, а не само като израз на безрасъдство, за да не загубите повече, отколкото преценявате, че бихте спечелили. Трудностите са преодолими, разбира се, не без усилия и здрава мисъл. В никакъв случай не минавайте границите на добрия тон и се съобразявайте с чувствата на околните, най-вече тогава, когато открито ги критикувате и сочите недостатъците им. По отношение на личната си свобода ще вложите повече енергия, за да защитите интересите и правото си на избор, но защо пренебрегвате подобна нужда у другите? За това не правете нищо, което би ви навредило, в това число и на околните, защото е престъпление, дано го осъзнавате, те да са нещастни, а в същото време вие да изпитвате задоволство. Говорете само по същество, споделяйте с онези, които обичате и не пречете на никого да живее живота си така, както го разбира. В професионален и личен план ви предстои пътуване, обмяна на визити, някои от които в чужбина.

Очакват ви допълнителни приходи от рента, хонорари и изяви, които ще предшестват дълготрайна заетост. Избягвайте физическо натоварване особено в дните от 17 до 19 март, и работете за укрепване на организма си. Не се лишавайте от приятни и обичани занимания, които със сигурност биха направили живота ви по-интересен. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година