Неделя, 20 Юни 2021
Козирог

Месечен хороскоп
Март 2020

2747

Месечен хороскоп - Козирог - Март - 01.03.2020 - 31.03.2020 година

През март ще имате повече поводи за размисъл и преоценка, породени от затруднения, най-вече от професионален и финансов характер. Възможно е трудностите и емоциите да блокират пътя ви, но ще съумеете да се преборите с тях и да продължите напред. Наложете си автоцензура, особено когато много ви се иска да спорите и да омаловажавате мнението на опонентите си, налагайки им правотата на вижданията си и най-вече на ината си.

Обратното ще ви въвлече в конфликти и проблеми, които могат да объркат за дълго живота ви. Следвайте рутинните си задължения и се погрижете да не трупате изостанали задачи по дома, за да не усложните атмосферата в къщи. Честите ви отсъствия от дома, непрекъснатото ви мърморене и незачитане мнението на близките ви се отразява неблагоприятно на отношенията помежду ви. Изневерите също, за това не забравяйте за задълженията си, станете по-внимателни, мили и дружелюбни. Грижете се по-добре за своето здраве, започнете диета, изгответе си спортна програма, по-често излизайте сред природата и се срещайте с приятели, за да се разтоварите от стреса и мисли за материалното. Обърнете повече внимание на дела, които са били забравени или отсрочени. Сега е най-подходящото време да ги свършите лесно и без усложнения. Бъдете внимателни с изразните си средства, за да не си спечелите врагове.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година