Сряда, 16 Октомври 2019
Козирог

Месечен хороскоп
Март 2019

3036

Месечен хороскоп - Козирог - Март - 01.03.2019 - 31.03.2019 година

Март е прекрасен за вашите професионални, делови и бизнес начинания. С успех ще разширявате познанства и ще се обграждате с надеждни партньори, от които ще черпите знания и опит, който практично ще обогатявате и до усъвършенствате.

Умеете да се възползвате от създалите се добри условия за развитие, ще го направите и сега, за да изпълните в максимална степен програмата си. Делови срещи и разговори, търговски и финансови сделки, пътувания и нови отговорности са само част от заетостта ви през март, но и тя е достатъчна, за да ви направи доволни. Добре е да сте внимателни и да не се главозамайвате от късмета си, а такъв със сигурност ви очаква. Не губете старите си приятели, само защото не отговарят на повишения ви стандарт на живот, и не се водете от чужди интереси. На всички от знака месецът ще предложи романтични изживявания и хубаво настроение. Ще се чувствате влюбени, обградени с внимание и нежни чувства. Но пресметливостта ви ще се прояви и сега, отговаряйки си доколко това ви устройва или пречи.

Освободете се от тревогите си и се радвайте на живота, защото не винаги той ви поднася такова изобилие. През месеца останете отговорни към себе си, контролирайте емоциите си и не се преуморявайте с работа, изброеното по-горе действително изисква голям ресурс от енергия, за да не навредите на здравето си. През периода от 23 до 25 март сте по-уязвими и податливи на проблеми с костите и с кожата. Не предприемайте рисковани начинания и следвайте по-спокойно темпо, за да не си създадете проблеми. В личните си отношения и връзки не бъркайте сексуалното привличане с любовта. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година