Сряда, 21 Август 2019
Козирог

Месечен хороскоп
Март 2018

4335

Месечен хороскоп - Козирог - Март - 01.03.2018 - 31.03.2018 година

Ще преминете през март по-обнадеждени и изпълнени с увереност, но и притиснати от проблеми, които сякаш не свършват. Делата ще ви се получават добре, ако сте повече толерантни към другите и не се опитвате да изпреварвате събитията.

Колкото и ясна визия да имате за бъдещето, стремете се да бъдете на подходящото място в подходящото време, за да осъществявате намеренията си до край. За всичко си има време, осъзнаете ли го, ще си спестите разочарования и загуби. Със спокойни, овладени мисли и действия ще ви бъде по-лесно не само в работата, бизнеса, деловите контакти, но и в личните отношения. Не пресирайте никого с поведението си и не проявявайте претенциите си с повод и без повод, за да не си създавате врагове. Възможно е да се доказвате в битки, но имате сили и ще се справите, стига да сте коректни и да спазвате законността.

В интимния си живот бъдете открити и не търсете мимолетни удоволствия, за сметка на стабилните отношения, които имате с партньора си. В случай, че бракът ви не върви, не се колебайте в решението да промените живота си. Нещата, в които сте убедени и вярвате, ще ви зареждат с добри емоции и чувства, правейки ви смирени и добронамерени. Възползвайте се мъдро от даденостите, работете и ще имате придобивки. Покажете, че може да бъдете великодушни и полезни, като истински хора. От 6 до 8 март бъдете особено внимателни на път и в работа с режещи инструменти. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година