Неделя, 1 Август 2021
Козирог

Месечен хороскоп
Март 2018

4532

Месечен хороскоп - Козирог - Март - 01.03.2018 - 31.03.2018 година

Ще преминете през март по-обнадеждени и изпълнени с увереност, но и притиснати от проблеми, които сякаш не свършват. Делата ще ви се получават добре, ако сте повече толерантни към другите и не се опитвате да изпреварвате събитията.

Колкото и ясна визия да имате за бъдещето, стремете се да бъдете на подходящото място в подходящото време, за да осъществявате намеренията си до край. За всичко си има време, осъзнаете ли го, ще си спестите разочарования и загуби. Със спокойни, овладени мисли и действия ще ви бъде по-лесно не само в работата, бизнеса, деловите контакти, но и в личните отношения. Не пресирайте никого с поведението си и не проявявайте претенциите си с повод и без повод, за да не си създавате врагове. Възможно е да се доказвате в битки, но имате сили и ще се справите, стига да сте коректни и да спазвате законността.

В интимния си живот бъдете открити и не търсете мимолетни удоволствия, за сметка на стабилните отношения, които имате с партньора си. В случай, че бракът ви не върви, не се колебайте в решението да промените живота си. Нещата, в които сте убедени и вярвате, ще ви зареждат с добри емоции и чувства, правейки ви смирени и добронамерени. Възползвайте се мъдро от даденостите, работете и ще имате придобивки. Покажете, че може да бъдете великодушни и полезни, като истински хора. От 6 до 8 март бъдете особено внимателни на път и в работа с режещи инструменти. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година