Сряда, 29 Ноември 2023
Козирог

Месечен хороскоп
Май 2021

1539

Месечен хороскоп - Козирог - Май - 01.05.2021 - 31.05.2021 година 

Реалистичната ви оценка за нещата от живота и в частност вашия ще ви помогне да набележите важните стъпки, с които да преминете през май, да осъществите набелязаните си цели и да се поздравите с успехи. Енергиите през този месец ще са благосклонни към всичко, свързано с доброто и неговите проявления. Съдбата ви дава шанс да постигнете своя професионален връх, стига да го желаете и да работите за това.

Във възможностите ви е да се справите и решавате своевременно всеки възникнал проблем, обогатявайки се с нова информация и вземайки правилните решения. По отношение на личния ви живот може да сте изправени пред дилема, за това не прибързвайте в нищо и добре обмисляйте даденостите. Всеки опит да надскочите възможностите си ще води до провал. Не позволявайте на успехите да ви главозамайват, защото приземяването ще бъде болезнено. В живота на много от вас през май ще има раздели и нови любови, ще минават покрай вас в забързано темпо и вероятността да пропуснете нещо важно, разбирайте подходящия човек, е съвсем реална. Ако създавате екип от хора за предстоящ проект, преценявайте плюсовете и минусите на всеки един от тях, за да сте сигурни в качествата и надеждността им, когато това дойде на дневен ред. Независимо от съпътстващите ви трудности, по въпроси от личен и професионален характер ще вземете инициативата в свои ръце, като работите акуратно по реализация на новите си идеи. Ефикасно ще е общуването ви с държавните и финансови институции, съдебните дела ще протичат според очакванията ви.

Ще разширявате контактите си, осъществявайки желани и полезни за финансите и кариерата ви срещи. През дните от 27 до 30 май емоциите се изострят и са възможни по-силно изразени неразположения. Бъдете внимателни и вземете мерки навреме да пресечете простуди и грип. В същото време ще се засили стремежа ви към постигане на хармония и равновесие, спокойствие и душевен комфорт. Общуването с приятели, колеги и роднини ще ви създава усещане за празничност, а пътуванията и семейните събирания ще са наситени с хубави преживявания. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!