Неделя, 25 Септември 2022
Козирог

Месечен хороскоп
Май 2019

3027

Месечен хороскоп - Козирог - Май - 01.05.2019 - 31.05.2019 година

Поставяйте си реализуеми цели и ги следвайте, без да очаквате от никого нищо. Усилията ви през май ще бъдат възнаградени и ще се поздравите с материални придобивки. Пътувания, срещи, подписване на договори и финансови реализации са част от сбъднатите цели на акуратните представители от знака Козирог през този месец.

Ще се отличавате с бърза и ясна мисъл и не на последно място с оправдано самочувствие. Но не минавайте границите на добрия тон и се въздържайте да давате оценки и не поискани съвети, за да не губите уважение и позиции. Както и до сега ще се стремите към повече подреденост в личния ви и професионален живот, и няма съмнение, че каквото е нужно, ще го направите, за да се чувствате спокойни и по своему съвършени. Последното ще зависи и от умението ви да се владеете, да сте коректни в отношенията си, да обогатявате знанията си и да не робувате на ината си. На моменти ще ви липсва решителност, може да се чувствате сами и без надеждна опора. Повярвайте в силите си и бъдете смели, но не безразсъдни. Месецът е особено подходящ за пътувания и промени, за някои от които може да се окажете неподготвени.

Бъдете внимателни, толерантни, не влизайте в конфликти и оглеждайте детайлите от всички страни, за да избегнете стрес и проблеми. Ако имате отслабен имунитет започнете да го укрепвате, като прекарвате повече време на чист въздух и спортувате. Приемайте витамини, ограничете алкохола и цигарите. От 17 до 19 май се пазете от травми и критични промени в настроението. В семейството и в любовта ще избегнете проблеми, ако владеете емоционалните си изблици и не критикувате близките си, изживявайки се като безгрешни. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година