Вторник, 25 Юни 2019
Козирог

Месечен хороскоп
Май 2018

3142

Месечен хороскоп - Козирог - Май - 01.05.2018 - 31.05.2018 година

За много от представителите на знака Козирог месец май ще бъде изпълнен с трудности. Отминалите събития и не усвоени уроци ще оказват влияние върху живота ви, в голямата си част делата ви ще зависят от поведението ви, като израз на мисленето и ценностната ви система.

Притежавате много качества, които приложени на практика, могат да направят живота ви далеч по-лек и приятен, стига да не се поддавахте на лоши мисли,чувства и настроения. Време е да осъзнаете, че прекалената ви критичност и взискателност към околните, без да отчитате своите грешки и пропуски, не развива и не гради добри отношения по между ви, а ги руши. По същите причини новите ви контакти и връзки също могат да се окажат краткосрочни. Ставате отегчителни с постоянните си забележки, оплаквания, монолози и „ценни съвети”. Коригирайте мисленето и поведението си, станете по-адаптивни и уважавайте мнението и свободата на другите. Дори и да считате, че вашето е от първостепенна важност, не отнемайте възможността на околните да следват собствените си цели. В противен случай рискувате да се само изолирате и да срещате само препятствия по пътя си.

Неудачите се отразяват на психиката и здравето ви, за това е необходимо да вземете сериозни мерки и не допуснете нещата да се задълбочат. Отворете сърцето си и мислете с добро за всички, като ги насърчавате, подкрепяте и се радвате на успехите им, но без да натрапвате своя опит и разсъждения. Казаното ще ви помогне да се възползвате от добрите си възможности, но препоръките са да не предприемате нови начинания, а се съсредоточете върху изпълнението на текущите си задачи. Ако преборите собствените си недостатъци ще постигнете напредък и реализации, които ще подобрят живота ви. Притесненията в семейството са преодолими и проблемите разрешими, стига да ги споделяте с близките си. Не се затваряйте сами с грижите си, живейте по-ведро и не се възпирайте да изразите любовта си, защото тя може всичко. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година