×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Понеделник, 21 Януари 2019
Козирог

Месечен хороскоп
Май 2016

5153
Месечен хороскоп - Зодия Козирог - 01.05.2016 - 31.05.2016 година
Пренебрегнати съвети и неусвоени от миналото уроци, всички те ще оказват съществено влияние върху събитията в живота ви през май. Всичко опира до поведението ви, но преди това до мисленето и ценностната ви система. Имате неизброимо много качества, които приложени на практика, биха направили живота ви лек и приятен, стига да не се поддавахте на лошите чувства, които таите към околните, и в частност към себе си. Време е да осъзнаете, че с мърморене и претенции не могат да се градят отношения: семейни, роднински, колегиални, приятелски и всякакви други, а още по-малко да се създават нови. На никого не е приятно да слуша непрекъснатите ви оплаквания, монолози и „ценни съвети”. Време е да осъзнаете това, и ако действително сте толкова интелигентни, за колкото претендирате, е крайно време да коригирате мисленето и поведението си. Уважавайте правото на другите да имам мнение. Дори и да считате, че вашето е от първостепенна важност, не отнемайте възможността на околните да следват собствените си цели.
 
В противен случа рискувате да се само изолирате и да срещате само препятствия по пътя си. Неудачите се отразяват на психиката и здравето ви, лабилността ви прозира, и ако не вземете навреме мерки, нещата могат да се задълбочат. Но не всичко е загубено. Имайки предвид казаното по-горе и добрите възможности в професионалната сфера, ще постигате желани реализации, които ще подобрят и бюджета ви, освен самочувствието и настроението ви. Много от вас ще се радват на заслужено внимание, което ще има с кого да споделяте. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година