Петък, 7 Октомври 2022
Козирог

Месечен хороскоп
Юни 2021

1398

Месечен хороскоп - Козирог - Юни - 01.06.2021 - 30.06.2021 година 

Юни ще бъде месец на постигнати завоевания за вас, стига да сте премерени в работата, очакванията и действията си. По никакъв начин не допускайте възгордяване и стремеж към превъзходство на всяка цена, за да не се провалите, особено след 23 юни, когато всяко ново начинание ще бъде обречено на неуспех. Раздавайте се разумно и не се опитвайте да изпреварвате събитията, само защото сте прозрели в бъдещето и имате своя визия за нещата.

Всичко направено в подходящото време и място ще ви носи успех. Предвид това и амбицията ви да сте сред най-добрите ще ви направи много активни и без да жалите труда си, ще се похвалите с не една и две придобивки. Ще бъдете привлечени от властта и високите постове, но не поставяйте материалното над всичко, за да не загубите. Близките ви хора, пък и приятелите ви могат да се почувстват ощетени от липсата на внимание към тях, което ще се отрази на живота ви, колкото и да не си давате сметка за това. Периодът е успешен за делови начинания и сделкис имоти, но до 23 юни. До тогава е добре да приключите със започнатите задачи, ако това влиза в предвижданията ви. Сигурно е, че резултатите от тях ще се отразят обновяващо на доходите и самочувствието ви. Такива ще са развитията при работещите и онези, които сами търсят предизвикателствата в живота. При останалите е възможен застой, който ще се изразява в депресии и други, негативни въздействия върху психиката и здравето.

Като цяло ще имате шанс, от вас зависи да го използвате по предназначение и направите промените, за да подобрите живота си. Пътуванията ви ще са успешни. Погрижете се за родителите и децата си, много от тях се нуждат от повече внимание. Стресът ще се отразява на здравето ви,за това балансирайте натовареността си с пълноценен отдих и развлечения. Обратното може да засили оплакванията ви от главоболие, безсъние, проблеми със сърцето. Любовта ви е силна и насърчава да постигате целите си. Необвързаните могат да сключат брак. На 9 и 10 юни нараства опасността от травми, простуди и инфекции. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година