Неделя, 21 Юли 2019
Козирог

Месечен хороскоп
Юни 2018

3140

Месечен хороскоп - Козирог - Юни - 01.06.2018 - 30.06.2018 година

Юни ще бъде благодатен за вашите начинания, смели проекти и пътувания, стига до сега да сте се справили с трудностите и проблемите си. Разбира се, не всичко е постижимо в рамките на периода, но съдбата ви протяга щедрата си ръка и от правилните ви решения и действия ще зависят успехите ви.

Благодарение на трудолюбието и разумното ви отношение към парите, ще получите благоприятни възможности за бизнес и постигане на финансова стабилизация. Важно е да не робувате на емоциите си и запазите правото си сами да определяте целите си, без да следвате чужди решения. Месецът е удачен за смяна на местоработата, част от партньорите и хора от обкръжението ви. Направете необходимите консултации с юристи, ако имате намерение да се разделяте с хора, с които сте финансово обвързани, за да подсигурите дела си. Ако внимателно изпипвате детайлите ще си гарантирате добри приходи занапред, които ще ви позволят да върнете дълговете си и се погрижите по-добре за нуждите на семейството и възрастните си родители. В здравословен и личен план бъдете особено внимателни и не допускайте проблемите да се задълбочат, защото е важно да сте в добра кондиция на духа и здравето ви.

Тенденцията в семейството ви ще се запази, но е по силите ви и да промените към по-добро живота си, стига да сте склонни на компромиси. Необвързаните ще търсят интелектуално и духовно партньорство, каквото впрочем ще привлича и онези от вас, които по една или друга причина не са удовлетворени от сегашното положение на нещата около тях. Връзките ви с чужбина ще се засилят,а някои от вас могат да срещнат своята духовна половинка. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година