Понеделник, 28 Ноември 2022
Козирог

Месечен хороскоп
Юли 2021

1409

Месечен хороскоп - Козирог - Юли - 01.07.2021 - 31.07.2021 година 

Активността ви през юли ще бъде впечатляваща, както в създаване на нови контакти, така и в търсене на възможности за изглаждане на недоразумения с партньори, роднини и приятели. Осъзнали сте грешките си и сте готови на компромиси, но отново в името на интереси, които се покриват и с вашите.

Сговорчивостта ви ще привлича към вас нови хора, ще блестите с начетеност и познания във всяка сфера, но не се опитвайте да надскочите възможностите си, за да не се провалите. В програмата ви за месеца са застъпени много задачи, голяма част от които финансови, но не бъдете максималисти. Обвързването ви с много ангажименти може да провали плановете ви и да застраши физическото ви състояние. Време е да проумеете, че тактичността и умението ви да премълчавате са необходими почти във всяка ситуация, освен в случаите, когато сте поставени в ролята на беззащитни. Не се чувствайте задължени да поемате инициативата във всяко отношение, защото така сами си вредите. Приемете, че всеки има свой път и следва своята логика на нещата, и не се изживявайте като първа инстанция във всичко.

Разширявайте кръга от познати и нови приятелства, но допускайте до себе си само онези, на които може да се доверите безусловно. Месецът е подходящ за сключване на брак, ако имате подходящ партньор. През периода 4 – 7 и 31 юли се грижете по-добре за себе си, не бъдете дребнави и не ровете в минали истории. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година