Четвъртък, 8 Декември 2022
Козирог

Месечен хороскоп
Юли 2020

1743

Месечен хороскоп - Козирог - Юли - 01.07.2020 - 31.07.2020 година

Финансово мотивирани, през юли ще влагате максимума от себе си и ще се възползвате от всяка появила се възможност да подобрите материалното си положение. За много от вас това означава допълнителна работа или начало на нови печеливши проекти. Професионалните ви партньорства ще са успешни, ако сте предпазливи и отстоявате интересите си, но и се съобразявате с чуждите.

Щедростта ви няма да се цени, а напротив, може да се окажете сред губещите. В случаите, когато желаете да промените нещата в своя полза, използвайте елегантни методи, без да влизате в ненужни спорове и да стигате до крайности в поведението си. Бъдете търпеливи, отнасяйте се с уважение към събеседниците си и покажете широтата на знанията си, но мъдро и ненатрапчиво. Съобразявайте се с условностите на работното място, в обществото, семейството и в отношенията с приятелите си. Бъдете добри и работете за смислени каузи. Месецът не носи големи възможности за създаване на нова връзка и трайни контакти сред необвързаните от вас.

Това съвсем не означава, че ще спрете да търсите подходящото партньорство в лицето на независими и свободни хора, на които може да разчитате и заедно да градите общо бъдеще. Владейте добре емоциите си, за да решавате проблемите си бързо и без остатък. В семейството не се намесвайте грубо в живота на близките си, позволете им сами да следват пътя си, осигурявайки им здравословна атмосфера. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2020 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година