Четвъртък, 29 Септември 2022
Козирог

Месечен хороскоп
Юли 2018

2983

Месечен хороскоп - Козирог - Юли - 01.07.2018 - 31.07.2018 година

През юли ще работите усилено върху задачите си с намерението да внесете повече сигурност и спокойствие в живота си, своя и на семейството ви.

Ще стабилизирате отношенията в семейството и на работното място, други от вас ще получат предложение за нова работа, която не бива да започвате преди посочената по-горе дата, за да не останете разочаровани и скоро да се разделите и с нея. В отношенията си бъдете по-сдържани и не излагайте на показ чувствата си, а още по-малко се доверявайте на хора, чиято лоялност към вас е компрометирана. Не влизайте в ненужни конфликти, за да не си създадете врагове за цял живот. Успешни реализации: професионални и финансови ви очакват през третата десетдневка на месеца.

В интимен план няма да липсват и романтични преживявания, а през последната седмицата на юли ще изживеете бурни страсти. Ще се предпазите от здравословни проблеми, ако сте по-сдържани и не поемате чужди ангажименти и отговорности. Повече си почивайте и мислете позитивно. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година