Понеделник, 26 Февруари 2024
Козирог

Месечен хороскоп
Януари 2023

2414

Месечен хороскоп - Козирог - Януари - 01.01.2023 - 31.01.2023 година

С много емоции ще преминете през януари и дано това не ви създаде непреодолими проблеми, защото неумението или нежеланието да ги контролирате ще води точно към тях. В делови и финансов план бъдете особено внимателни и не подписвайте важни документи, с чието съдържание не сте запознати напълно. Има риск да останете подведени и да загубите.

В отношенията си бъдете отзивчиви и не се дръжте предизвикателно, особено в случаите, когато отсрещната страна не е на нивото ви. Обратното ще ви създава врагове, от каквито нямате нужда. Не изисквайте прекалено много от подчинените и семейството си, и най-вече в случаите, когато очевидно това не е по силите им, станете по-спокойни и ще срещате разбиране. Верни на себе си, ще се мобилизирате и противопоставите на безотговорността на онези, чиито решения са важни за голям кръг от хора и в частност за вас. Направете го с такт и акуратност, без да изпадате в крайности, като оставите възможност на събеседниците си да комуникират пълноценно с вас.

Успешните ви проявления ще радват всички ви, но няма да липсват и завистници покрай вас. Съвместните ви действия, особено с роднини не са препоръчителни. По-често се съобразявайте със ситуациите около вас и не проявявайте прекалена агресивност, заблуждавайки се, че така може да принудите някого към активност или да следва желанията ви. През дните от 13 до 15 януари бъдете по-внимателни, възможни са травми, простуди и преумора, която ще се отрази неблагоприятно не само на здравето и психиката ви, но и ще притесни близките ви.