Петък, 30 Юли 2021
Козирог

Месечен хороскоп
Януари 2021

1628

Месечен хороскоп - Козирог - Януари - 01.01.2021 - 31.01.2021 година

Януари е удачен за бизнес – начинания и професионални изяви, стига да насочите в правилната посока енергията си. Благоприятен период за водене на преговори, сключване на сделки, повишение и активност, свързана с финансиране на нови проекти. Добро сътрудничество с банкови и административни институции, чуждестранни партньорства и решаване на социални въпроси. Уравновесеността, организираността и умението ви да виждате нещата в тяхната цялост, както и да се справяте с всяка ситуация ще ви помагат да вземате правилните решения и често да оставате доволни от себе си.

Спечеленото ще ви даде възможност да осъществите начинанията си и направите желаните покупки. Обърнете повече внимание на партньора и децата, на родителите и роднините си. Много от тях се чувстват лишени от вниманието и грижите ви, и съвсем закономерно могат да се появят и проблеми, особено през втората половина на месеца. Несемейните ще имат върху какво да размислят, нова любов или продължила връзка ще ви подтикне към спонтанни действия, но не избързвайте. Януари не е подходящ за вас да създавате семейство и не мислете, че времето бърза. Отлагайки този момент занапред, ще дочакате щастливия миг, който ще направи брака ви дълготраен и пълноценен.

Заради физическа и психическа преумора са възможни отклонения от нормата, за това по-често си давайте почивка и разнообразете живота си с приятни и културни развлечения. Избягвайте алкохола и ограничете мазните храни, приемайте повече плодове и зеленчуци, а през дните от 20 до 23 януари бъдете внимателни и не предприемайте рисковани действия. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година