Неделя, 4 Декември 2022
Козирог

Месечен хороскоп
Януари 2018

9366

Месечен хороскоп - Козирог - Януари - 01.01.2018 - 31.01.2018 година

През януари ще имате успехи и ще се радвате на придобивки, ако сте умерени в начинанията си и въведете ред в делата си. Ще имате добри попадения в бизнеса и няма да ви липсват професионални изяви, стига да насочите в правилната посока енергията си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!

Благоприятен период за водене на преговори, сключване на сделки, повишение и активност, свързана с финансиране на нови проекти. Добро сътрудничество с банкови и административни институции, чуждестранни партньорства и решаване на социални въпроси. Но най-големите ви успехи ще бъдат свързани с личностното ви израстване като хора. Смело ще се разделите с комплексите на миналото и ще градите авторитет и самочувствие с реално покритие. Уравновесеността, организираността и умението ви да виждате нещата в тяхната цялост, както и да се справяте с всяка ситуация ще ви помагат да вземате правилните решения. Заради тези и други ваши заслуги е възможно да си спечелите завистта на много хора от обкръжението ви. Ще напредвате бавно, но сигурно, ако развивате у себе си нужното търпение и добре обмисляте действията си, за да елиминирате случайности и провали.

Обърнете повече внимание на партньора и децата, на родителите и роднините си. Много от тях се чувстват лишени от вниманието и грижите ви, но е по силите ви да елиминирате проблемите в зародиш. Несемейните ще имат върху какво да размислят, нова любов или продължила връзка ще ви подтикне към спонтанни действия, но не избързвайте. Заради физическа и психическа преумора са възможни здравословни неразположения, по-често си давайте почивка и разнообразете живота си с приятни и културни развлечения. Избягвайте алкохола и ограничете мазните храни, приемайте повече плодове и зеленчуци, а през дните от 10 до 12 януари, бъдете внимателни и не рискувайте в нищо.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година