×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Понеделник, 21 Май 2018
Козирог

Месечен хороскоп
Януари 2016

3570
И през януари ще продължите с темпото от края на изтеклата година, запазвайки обективността, енергията и амбицията ви да сте сред водещите. Ще положите повече усилия, за да си набавите необходимите ви средства и информация, било за стартиращ проект, пътуване, нов бизнес или в друг житейски план. Привлечени сте от нова среда, в която всячески ще се опитвате да влезнете, ползвайки се от протекциите на известни и уважавани хора.
 
Редно е на свой ред да върнете жеста или като се покажете благоразположени към онези, които ще потърсят подкрепата ви за нуждите си. Не се възгордявайте, за да изпаднете в позиция на молещи, защото всичко се връща в този живот. В тази връзка ще си помогнете, и ако върнете час по-скоро дълговете си, не чакайте по друг начин да ви подсетят за тях. Възможно е в очакванията си да останете излъгани и то в дните около 19, когато чувствителността ви ще е най-силна. Не го превръщайте в драма, а помислете къде грешите вие, за да се поправите и не допускате пропуски повече.
 
Повишен риск от измами, разболяване, при пътуване и в друга вероятност е през периода 3 – 5 януари. Бъдете внимателни и вземете мерки. За любовта всеки сезон и период е подходящ, но в дните по пълнолуние ще усетите прилив на страст към човека, с когото сте обвързани или ще срещнете любовта, ако сте самотни и търсещи. Подарете си повече време за нея, приемете я и ще се понесете на крилете й, успявайки във всичко, което предприемете. Здравните ви проблеми имат тясната връзка с психическото ви състояние, за това си наложете да сте спокойни, като мислите позитивно за всичко. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година