Четвъртък, 28 Май 2020
Козирог

Месечен хороскоп
Февруари 2019

2856

Месечен хороскоп - Козирог - Февруари - 01.02.2019 - 28.01.2019 година

Февруари поставя прегради пред активността и стремежа ви да печелите пари, но не поради липса на желание. От 7 февруари до края на месеца използвайте времето си рационално, довършете започнатото и работете върху подготовката на новите си проекти, които е препоръчително да стартирате през идващия месец.

В отношенията с обкръжението ви се старайте да не създавате конфликти и да не стигате до крайности в поведението си, защото трудно ще си върнете загубеното по ваша вина. От свършената ви работа през месеца ще калкулирате добри приходи, в резултат на което ще повишите удобствата си и ще живеете по-спокойно. Не семейните могат да срещнат подходящия партньор, а ако сте обвързани, се грижете по-добре за човека до вас, без да критикувате и да създавате напрежение в отношенията помежду ви. По отношение на здравето ви е наложително да не се преуморявате, да се пазите от простуди и най-вече да контролирате емоциите си.

Смирете егото си и ще почувствате свеж прилив на сили, ще погледнете на света с нови очи, ще заздравите контактите си, и без условности ще създавате нови. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Годишен хороскоп за 2020-та година