Сряда, 22 Март 2023
Козирог

Месечен хороскоп
Февруари 2018

7699

Месечен хороскоп - Козирог - Февруари - 01.02.2018 - 28.01.2018 година

За активните, напористи и любознателни представители на знака Козирог, февруари е удачен за нови начинания, особено в сферата на бизнеса, търговията, банковото дело, както и във всяка друга, в която може да покажете в пълнота своята компетентност, знания и умения.

Постигнатото през месеца ще ви даде добра основа за бъдещи начинания. Обобщено може да се каже, че няма да ви липсва смелост за рисковани действия, както и по отношение на хора, с които до скоро сте имали непреодолими различия във възгледите и интересите ви. Не омаловажавайте казаното по-горе и добре обмисляйте действията си, за да ви излязат верни сметките. Трудностите са преодолими, разбира се, не без усилия и здрава мисъл. В никакъв случай не минавайте границите на добрия тон и се съобразявайте с чувствата на околните, най-вече тогава, когато открито ги критикувате и сочите недостатъците им. По отношение на личната си свобода ще вложите повече енергия, за да защитите интересите и правото си на избор, но не омаловажавайте чуждите. В тази връзка не правете нищо, което би навредило както на вас, така и на околните, защото е престъпление да градите своето щастие за сметка на чуждото нещастие.

Говорете само по същество, споделяйте с онези, които обичате и не пречете на никого да живее живота си така, както го разбира. В професионален и личен план ви предстои пътуване, обмяна на визити, някои от които в чужбина. Ще имате възможност да подобрите бюджета си с допълнителна работа, която при някои от вас ще предшества дълготрайна заетост. Избягвайте физическо и психическо натоварване, особено в дните от 6 до 8 февруари, и работете за укрепване на организма си. Не се лишавайте от приятни и обичани занимания, които със сигурност биха направили живота ви по-пъстър и вълнуващ. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-