×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Неделя, 18 Март 2018
Козирог

Месечен хороскоп
Февруари 2016

3988
През февруари много от вас ще се похвалят с финансови и професионални успехи. Амбицията ви да сте сред най-добрите ще ви направи много активни и без да жалите труда си, ще се наредите с придобивките си сред тях. Но не поставяйте материалното над всичко останало, за да не загубите. Близките ви хора, пък и приятелите ви могат да се почувстват ощетени от липсата на внимание към тях, което ще се отрази на живота ви, колкото и да не си давате сметка за това. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
 
Периодът е успешен за делови начинания и финансови сделки. Ще приключвате започнати проекти и задачи, чиито успех ще се отрази обновяващо на доходите и самочувствието ви. Такива ще са развитията при работещите активно, при останалите е възможен застой, който ще се изразява в депресии и други, негативни въздействия върху психиката и здравето. Но шанс ще имат всички, от вас зависи да го използвате по предназначение и работите за подобряване на живота си.
 
Погрижете се за родителите и децата си, много от тях се нуждаят от повече внимание. Напрежението ще се отразява на здравето и е възможно да се засилят оплакванията ви от главоболие, безсъние, проблеми със сърцето. Ще си помогнете, ако си осигурите повече време за отдих и развлечения. През дните 26 – 28 февруари опасността от травми, простуди и инфекции е най-голяма.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.