Петък, 17 Септември 2021
Козирог

Месечен хороскоп
Февруари 2016

4467
През февруари много от вас ще се похвалят с финансови и професионални успехи. Амбицията ви да сте сред най-добрите ще ви направи много активни и без да жалите труда си, ще се наредите с придобивките си сред тях. Но не поставяйте материалното над всичко останало, за да не загубите. Близките ви хора, пък и приятелите ви могат да се почувстват ощетени от липсата на внимание към тях, което ще се отрази на живота ви, колкото и да не си давате сметка за това. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
 
Периодът е успешен за делови начинания и финансови сделки. Ще приключвате започнати проекти и задачи, чиито успех ще се отрази обновяващо на доходите и самочувствието ви. Такива ще са развитията при работещите активно, при останалите е възможен застой, който ще се изразява в депресии и други, негативни въздействия върху психиката и здравето. Но шанс ще имат всички, от вас зависи да го използвате по предназначение и работите за подобряване на живота си.
 
Погрижете се за родителите и децата си, много от тях се нуждаят от повече внимание. Напрежението ще се отразява на здравето и е възможно да се засилят оплакванията ви от главоболие, безсъние, проблеми със сърцето. Ще си помогнете, ако си осигурите повече време за отдих и развлечения. През дните 26 – 28 февруари опасността от травми, простуди и инфекции е най-голяма.
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година