Неделя, 3 Март 2024
Козирог

Месечен хороскоп
Декември 2021

1457

Месечен хороскоп - Козирог - Декември - 01.12.2021 - 31.12.2021 година

Насърчавайте добрите си мисли и намерения, като станете по-инициативни и предприемчиви, без да се затваряте в себе си. Освободете се от напрежението, защото нямате сериозни причини за безпокойство. Дайте преднина на новите си идеи и работете за тяхната реализация. Подходящ период за въведения и новости са дните около 4 и 12 декември.

Тогава с енергичен подход ще пристъпите към осъществяване на професионални контакти, делови срещи и финансови операции. Месецът е благоприятен за професионални изяви и подобряване на квалификацията. Ще се толерират интелектуалните ви занимания и ще има развития в производството, науката и изкуството, независимо от състоянието на икономиката. Ролята ви ще е значима, за това не си позволявайте да сте безучастни, за да не калкулирате разочарования и неудовлетворения, наместо по-добро настроение и самочувствие. Трудностите няма да коментираме, те са ясни, по-важни са подходът и нагласата ви, които през тези дни ще бъдат променливи. Силните дни за любов са около 19 декември, когато ще се чувствате и най-лесно раними.

Живейте с положително отношение към обкръжението, работата и бъдещето, за да постигате повече от мечтите си. Ако съумеете добре да разпределяте времето си, ще успявате в намеренията си, без да ескалират нервите и стреса, които съпътстват начинанията ви. Свободни и независими по дух, дайте простор на въображението и творческите си дарби, които могат да ви отведат много далече, но дали сте готови на това? Не са изключени и рисковани ситуации, особено в дните 5 – 8 декември, когато трябва да сте особено внимателни и щадящи към здравето си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!