Събота, 1 Октомври 2022
Козирог

Месечен хороскоп
Декември 2020

2104

Месечен хороскоп - Козирог - Декември - 01.12.2020 - 31.12.2020 година

Усещането ви за независимост и необходимост от свобода ще ви мобилизират да противостоите на безотговорността и безразсъдството на онези, чиито решения са важни за обществото и в частност за вас. Направете го с такт и акуратност, защото поради емоционалното си и психическо състояние понякога изпадате в крайности, споделяйки в детайли собствената си гледна точка, без да оставяте възможност на събеседниците си да комуникират пълноценно с вас.

Ако търсите съмишленици и подкрепа, ще ги намерите, и получавайки повече увереност, ще използвате добре своите новаторски идеи и способности. Успешните им проявления ще са най-силно изразени до края на втората десетдневка, а оставащото време до края ще посветите на подготовката си за празниците. От съществено значение за вас е да се научите да вярвате в себе си и в интуицията си, за да избегнете болката, породена от страховете ви. Декември е месец на равносметка и в тази връзка има върху какво да размишлявате, да наваксвате и да се поправяте. По-често се съобразявайте със ситуациите около вас и не проявявайте прекалена агресивност, заблуждавайки се, че така може да принудите някого към активност или да следва желанията ви.

Краят на месеца е време за подготовка и празнуване, за това бъдете деликатни в семейните отношения и направете атмосферата по-сърдечна и топла. Но любовта ще бъде до вас, озарявайки душата и лицето ви с обич и надежда. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година