Неделя, 27 Септември 2020
Козирог

Месечен хороскоп
Декември 2019

2668

Месечен хороскоп - Козирог - Декември - 01.12.2019 - 31.12.2019 година

През декември общувате с лекота, за това и месецът ще бъде интересен за вас, изпъстрен със запознанства и възможности да обогатите информацията и житейския си опит.

Макар и да се чувствате уморени, не пренебрегвайте никого, защото с някои от новите си познати ще създадете надеждно партньорство и делово сътрудничество, които ще ви носят успехи през следващата година. В заниманията си бъдете по-концентрирани и не предприемайте необмислени промени. Важно е да вярвате в силите си и способността ви да се справяте сами с трудностите, както винаги сте го правили. Проведете деловите си срещи и разговори, и се постарайте да приключите със задълженията по текущите си проекти до 20 декември, след което може да мислите за почивка, пътувания и развлечения. Здравето ви може да бъде провокирано от напрежението, на което много от вас са подложени в края на годината. Не се преуморявайте и не бъдете прекалено чувствителни към критиката, превръщайки я в своя най-голям враг. С други думи трябва да има промяна и в мисленето, да се освободите от негативните и натоварващи емоции, и да живеете освободено, но не за чужда сметка.

Обвързаните представители на знака Козирог през декември ще бъдат подложени на изкушения, застрашаващи семейния мир. За това се старайте да не изневерявате на партньора си. Ако сте самотни и свободни може да срещнете подходящия ви партньор и да се влюбите. А ако имате намерение да създадете семейство може да го направите преди празниците. Други от вас ще пътуват, но не предприемайте нищо необмислено и старателно се подгответе, без да разчитате на друг. От вас зависи да посрещнете в добро разположение на духа Коледа и Новата 2020 година. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година