Понеделник, 6 Февруари 2023
Козирог

Месечен хороскоп
Декември 2018

3165

Месечен хороскоп - Козирог - Декември - 01.12.2018 - 31.12.2018 година

Декември е силен месец за професионалната ви кариера, делови и лични изяви. Ще бъдете в отлична кондиция и с настроение ще работите върху текущите си и нови проекти, а с възможностите си за допълнителни ангажименти ще обогатявате не само доходите си, но знанията и житейския си опит.

През месеца ще провеждате срещи и разговори, свързани с професионалните ви и бизнес цели. Това ще отвори хоризонтите пред вас, ще бъдете търсени и желани за партньори и съдружници. Изборът остава на вас. Постигнатата материална стабилност през месеца не само ще ви зарежда с упоритост и много амбиция, но и ще постави основите на бъдещи успешни занимания през следващата година. Не приспивайте бдителността си и бъдете внимателни във всичко, което предприемате за първи път. Обмисляйте го в детайли, за да си гарантирате финансови и лични успехи. В тази връзка е препоръчително да сте по-внимателни в личните си отношения, за да не губите подкрепата на своите близки. Не наранявайте никого. Осигурете повече свобода на близките си, а на себе си навременна почивка, особено в случаите, когато се чувствате раздразнителни, напрегнати и депресирани. Не бъдете крайни в решенията си, най-вече в случаите, когато те касаят семейството и партньора ви.

Сгъстената енергетика ще ви подтиква към мисли за раздяла. Въпреки това не е препоръчително да пристъпвате към крайни действия. Устремени към материални придобивки сте податливи на преумора и често забравяте себе си и съветите на близките ви. Осигурете си повече време за почивка, спорт и занимания, с които да компенсирате напрежението в ежедневието ви. Старайте се да приключите навреме със започнатите и текущи задачи, без да надценявате възможностите си. В добро настроение и сред любимите ви хора посрещнете Коледните и Новогодишни празници. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-